• SWANS M1
    Swans M1, quality without limits
  • SWANS M1
    The M1 Monitor
  • SWANS F2.3
    "State of the Art"
SWANS F2.3SWANS F1.1SWANS F2.2SWANS M3/6SWANS M6005SWANS RM600SWANS RM600ASWANS C1SWANS M1Swans TS6SWANS DivaSWANS D3SWANS D2.1Swans M6002SWANS T700SWANS D2000SWANS D10SWANS SubwooferSWANS Actieve MonitorSWANS MultimediaIn-Wall LuidsprekerOutdoor - LuidsprekerLuidspreker Chassis

Over SWANSSWANS luidspreker systemen Inc. Acoustic Technology is één van de wereldwijde leidende producenten (fabrikant) van hoogwaardige luidsprekersystemen. Enkele van de allerbeste elektronica-akoestiek ingenieurs en technici ter wereld zijn in deze onderneming tewerkgesteld.
In 1994 werd één van de modernste onderzoek- en ontwikkelingslaboratoria in Toronto, Canada opgericht, welke onder andere door de revolutionaire en innovatieve luidspreker ontwikkelingen van de afgelopen jaren werd.
In 1997 fuseerde de legendarische Amerikaanse luidspreker producent SWANS luidspreker systemen met HiVi-Research, één van de grootste Aziatische luidspreker producenten. Er werd een gemeenschappelijke vestiging in Montery Park, Californië opgericht. De wereldwijde gewaardeerde deskundige voor audiotechniek Frank-Hale, de vroegere president en oprichter van SWANS, nam de positie van ontwerper van de luidsprekers systemen over.
Naast Frank Hale waren bekende ontwerpers, zoals onder andere Joe D'Appolito en Vince Dickason (Loudspeaker Design Coockbook), op doorslaggevende wijze bij de innovatieve ontwikkeling betrokken. SWANS / HiVi's eigen technologieën zoals bijvoorbeeld de legendarische Planar met een mooi klinkend geluid , worden door de wereldwijd erkende hoge kwaliteitluidspreker producenten gebruikt. Vele bekende luidsprekermerken laten hun chassis of de complete luidsprekerboxen bij SWANS / HiVi produceren en gedeeltelijk ontwikkelen. Zo worden jaarlijks meer dan 3 miljoen luidspreker chassis en circa 600.000 luidsprekerboxen geproduceerd. De volledige productie is uiteraard volgens de norm ISO-9002 gecertificeerd.
Met zware investeringen in onderzoek en ontwikkeling zet SWANS / HiVi in op vooruitstrevende technologieën en modernste productie. De onderneming beschikt over één van de wereldwijde grootste en modernste akoestische meetinstrumenten . bij de ontwikkeling werden meetsystemen als bijv. MLSSA, B&K, Clio, LMS / LEAP, TEF enz... ingezet.
De samenwerking met HiVi-onderzoek bracht SWANS in de situatie, hoogwaardige luidsprekersystemen prijsgunstig te produceren. Talrijke internationale onderscheidingen bewijzen de constante kwaliteit van de SWANS luidsprekers. Het product assortiment van SWANS / HiVi¬onderzoek voor luidsprekerframes en boxen, is sinds vele jaren op de Noord-Amerikaanse , Europese en Aziatische markt bekend.  

 

 

Alleen in Azië bezit SWANS / HiVi meer dan 300 vestigingen en beschikt bijkomend over een specialisten netwerk van meer dan 800 winkels. Met het enorme succes kan een aanzienlijke groei van het bedrijf, welke vast onbegrensde mogelijkheden bij de productie ontwikkeling en fabricage schept. Niet op de laatste plaats is het de ongelofelijke prijs-kwaliteit verhouding van de SWANS luidsprekers een motivatie. HiVi-onderzoeker oprichter en producent Hong Bo Yao voert het bedrijf, met het doel vooral, hoogwaardige en innovatieve hifihobbyisten producten te produceren en het assortiment steeds uit te breiden.
Zo omvat het productassortiment naast de hoge kwaliteit en thuisbioscoop luidspreker systemen, alsook verschillende producten uit het professionele geluidsbereik en multimediabereik, zoals elektronicacomponenten inclusief mobiele media. De vergelijkbare hoge kwaliteit van de eigenaar van het bedrijf, zorgt daarbij voor op doorslaggevende wijze de hifihobbyist te overtuigen met de voorstelling van de SWANS en HiVi componenten, die zelfs de oordeelkundige luisteraar overtuigen.

Produktion HighEnd Luidspreker
Produktion HighEnd Luidspreker
Endkontrolle HighEnd Luidspreker
Endkontrolle der HighEnd Luidspreker
Entwicklungsbüro der HighEnd Luidspreker
Entwicklungsbüro der HighEnd Luidspreker
Produktion - Heimkinolautsprecher u. Highendlautsprecher
Produktion - Heimkinolautsprecher u. Highendlautsprecher
Entwicklung der Heimkino-Luidspreker u. Highend-Luidspreker im schalltoten Messraum
Entwicklung der Heimkino-Lautsprecher u. Highend-Lautsprecher im schalltoten Messraum
Produktion innovativer Heimkinolautsprecher u. Highendlautsprecher